Tillbaka

Vad vi gör

Vi gör platsen, byggnaden eller just ditt unika fastighetsprojekt levande genom att berätta dess historia. Man kan säga att vi adderar berättelsen till din fastighetsutveckling. Vi hittar historier oavsett tidsepok eller fastighet. Vi vet att allt bär på en spännande berättelse!

 

Genom att skildra ditt projekts historia så ökar värdet på både platsen och fastigheten. Vi erbjuder högkvalitativa produktioner på alla förekommande publiceringsplattformar, allt från podcasts och dokumentärfilm till skrifter och utställningar. Från idé till färdig produktion.

Värden vi skapar

Vi adderar immateriella värden till fysiska projekt. Det resulterar bland annat i bättre och enklare detaljplaneprocesser och dialoger med kommuner och andra stakeholders vid exploatering och fastighetsutveckling.

Det skapar också en bättre acceptans för fastighetsutveckling och ökar attraktionen kring fastigheten, området och platsen, vilket gynnar alla. Med detta kommer också andra fördelar, allt från social och ekonomisk hållbarhet till ett ökat samhällsansvar.

Vilka vi är

Vi som arbetar på Add Story har en unik mix av fastighetsutvecklings- kompetens och marknadsanpassad storytelling. Vi har arbetat med allt från att skapa spännande och dynamiska platser i samhället till att synliggöra och sprida den unika historien genom film, bok och annan relevant media.

 

Add Story är ett gemensamt initiativ av Melker Becker och NCM Development.

Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Kontakt

Melker Becker

VD Add Story

+46(0)704158160

 

Johanna Holmberg

VD NCM Development

+46(0)703396312

 

Öppna kontaktformulär

 

Johanna & Melker

X

Kontakta oss